ripotella alkuperäinen

täydellinen suomalainen pizzajuusto

Ripotella on kehitetty yhdessä pizzamestari Markus Hurskaisen kanssa. Täydellisen lastumaisen rakenteen ansiosta pizzat maistuvat aina kuin olisit ravintolassa, teit ne sitten pizzauunilla tai kotikeittiössäsi. 100 % kotimaista juustoa! Löydät Ripotella Alkuperäisen 140g pakkauksesta K-kaupoista kautta maan.

Ripotella Alkuperäiselle on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo suomalaisista raaka-aineista ja työstä.

  • Ainesosat: Pastöroitu maito (alkuperä: Suomi), hapate, suola, happamuudensäätöaine (kalsiumkloridi), säilöntäaine (kaliumnitraatti).

    Kotimaisuusaste: 98,24 %

    Ravintosisältö/100g:

    Energiaa………………………..1515kJ / 365Kcal

    Hiilihydraattia………………….0g, josta

    Sokeria……………………………0g

    Rasvaa……………………………..29g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 18g

    Proteiinia………………………..26g

    Ravintokuitua…………………..0g

    Natriumia…………………………0.64g

    Suola……………………………….1.6g

    Kalsium……………………………838mg (105 % päivän saantisuosituksesta.)

    Laktoosia………………………..0g

    Pakkauksen kierrätysohje: Kierrätä pakkaus muovina.

    140g | ME: 12 kpl | EAN: 6405020031739


Täydellinen suomalainen pizzajuusto

Asetimme tavoitteeksemme luoda maailman parhaan pizzajuuston. Saimme kaveriksemme tähän kunnianhimoiseen projektiin pizzamestari Markus Hurskaisen, jonka kanssa kehitimme yhdessä täydellisen suomalaisen pizzajuuston. Juuston, joka on niin hyvä, että mozzarellakin kalpenee entisestään sen rinnalla. Tämä pizzajuusto on rakenteeltaan lastumainen, valmistettu 100 % juustosta Kuusamossa ja niin maukas, että nyt voit valmistaa ravintolatason pizzaa kotonasi Ripotellan avulla. Olipa valintasi kotiuuni tai pizzauuni, tämä juusto ei petä. Yhdestä pussista valmistat pellillisen pizzaa tai pari pienempää lättyä pizzauunilla.

Koska täydellinen juusto ansaitsee kaverikseen täydellisen pohjan, on Markus Hurskainen kehittänyt pizzajuustoomme täydellisen Kuusamon pizzapohjan. Resepti ottaa hieman aikaa, mutta on kaiken vaivan arvoinen. Ota siis talteen elämäsi viimeinen pizzaresepti — tämän jälkeen ei nimittäin tarvitse etsiä uutta!