SAVUPORO-SULATEJUUSTO
savupororouheella maustettu voimakas sulatejuusto
Savuporosulatejuusto on laktoositon ja voimakassuolainen sulatejuusto, jota voit käyttää leivällä tai ruoanlaitossa. Tuote on myynnissä valtakunnallisesti 400g pakkauksessa.
Savuporosulatejuustolle on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo suomalaisista raaka-aineista ja työstä.
-
Ainesosat: Juusto [pastöroitu maito (alkuperä Suomi), hapate, suola, happamuudensäätöaine (E509), säilöntäaine (E252)], vesi, Lämminsavu pororouhe 3% [Suomalainen poronliha, vesi, suola, stabilointiaineet (E450, E451), hapettumisenestoaine (E316), glukoosi, maltodekstriini, säilöntäaine (E250), värit (E120, E160c), aromi], laktoositon voi, sulatesuolat (E452, E339), säilöntäaine (E200).
Kotimaisuusaste: 96.94%
Ravintosisältö/100g:
Energiaa………………………….1050kJ/250Kcal
Hiilihydraatti…………………….0,1g, josta
Sokeria…………………………….0,1g
Rasvaa……………………………..21g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 14g
Proteiinia…………………………16g
Ravintokuitua…………………..0g
Natriumia…………………………0,88g
Suola………………………………..2,2g
Kalsium……………………………520mg (65% päivän saantisuosituksesta.)
Laktoosia…………………………<0,01g
Pakkauksen kierrätysohje: Sulaterasiat voi kierrättää muovinkeräykseen, mutta välikansi kierrätetään erikseen metallinkeräykseen.
400g
Se on Kuusamolainen
Sulatejuustoilla on Suomessa pitkä historia. Kuusamon Juuston sulatejuustoja on valmistettu vuodesta 2012 lähtien ja Savuporosulatejuusto teki paluun kauppoihin keväällä 2021.
Kotimaisen Savuporosulatejuuston voimakkaan juustoinen maku antaa täyteläistä makua ruoanlaittoon. Kuusamon Juuston sulatejuustot ovat koostumukseltaan tasalaatuisia ja ovat juuri siksi ihanteellisia ruoanlaittoon. Tasalaatuisuutensa ansiosta sulatejuustot sulavat erinomaisesti esimerkiksi keittoihin.
Savuporosulatejuuston oma juureva maku syntyy savupororouheesta ja kermaisesta juustosta. Sulatejuustomme on valmistettu suomalaisesta juustosta ja maidosta.
HYVÄÄ SUOMESTA
Savuporosulatejuustolle, kuten kaikille Kuusamon Juuston juustoille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki, joka kertoo kotimaisista raaka-aineista ja työstä.
Tuotteen valmistus Suomessa tarkoittaa Hyvää Suomesta -merkin kohdalla sitä, että lopputuote on kaikilta prosessin osiltaan valmistettu Suomessa sekä pakattu täällä.
tutustu resepteihin
Koko kansan sulatejuustolla on vahva vaikutus ruokaan. Sulatejuustoillamme saat lisättyä täyteläistä makua helposti niin keittoihin, laatikkoruokiin kuin leivontaankin. Savuporosulatejuusto on maukasta myös sellaisenaan leivän päällä.
Suosittelemme kokeilemaan sulatejuustojamme ruoanlaitossa rohkeasti. Harvassa ovat tuotteet, joihin se ei sopisi.
Sulatejuuston säilyvyys
Jotta jokainen meistä voisi nauttia sulatejuustoista aina viimeistä sipaisua myöten, pyrimme antamaan tuotepakkauksissa ohjeet tuotteiden säilytyksestä. Noudattamalla ohjeitamme, jokainen meistä voi varmistaa ostamansa tuotteen säilymisen tuoreena kaupan juustohyllystä omaan juustohetkeen saakka.
Sulatejuustojemme suositeltava säilytyslämpötila on +2–+8 ⁰C. Jos säilytät tuotteitamme korkeammassa lämpötilassa, ei tuote välttämättä säily pakkauksessa mainittuun viimeiseen käyttöpäivään asti. On hyvä varmistaa myös katkeamaton kylmäketju kaupasta kotiin. Suosittelemme kesän helteillä ja pidemmillä kuljetusmatkoilla käyttämään tuotteiden kuljetuksessa kylmälaukkua.
Kylmäketjun lisäksi tuotteidemme säilyvyys perustuu ilmatiiviiseen pakkaukseen. Käytämme juustoissa säilöntäaineena kaliumnitraattia, jonka avulla parannetaan tuotteiden säilyvyyttä ja vähennetään tuoteturvallisuusriskejä.