Kana-juustopatonki

Täytetyt patongit valmistuvat helposti ja nopeasti. Ne ovat helppo ottaa mukaan välipalaksi, lounaaksi tai vaikka retkelle retkievääksi. Tässä patongissa on täytteinä valmiita kanaviipaleita, rucolaa, kirsikkatomaatteja, levitettä ja suussa sulavia Paimenpoika kermajuustoviipaleita. Vinkki: täytetystä patongista saat loihdittua vielä hieman paremman, kun teet itse kastikkeet. Valkosipuli-lime tai chili-hunaja -kastikkeet soveltuvat täytettyjen patonkien väliin loistavasti!

Annosmäärä

2 annosta

Valmistusaika

19min

Vaikeustaso

Arvostele

Kana-juustopatonki

Ainekset

  • 1 tuore patonki

  • 4 Paimenpoika kermajuustoviipaletta

  • Kanaa, kinkkua, kalkkunaa tai muuta haluamaasi proteiinia.

  • Rucolaa

  • Kirsikkatomaatteja

  • Haluamaasi levitettä. Voit myös tehdä herkullisen kastikkeen itse.

Ohje

  1. Halkaise patonki veitsellä.

  2. Levitä kastiketta patongin molemmin puolin.

  3. Laita juustoviipaleet ja kanaviipaleet patongin väliin.

  4. Täytä lopuksi vielä rucolalla ja pilkotuilla kirsikkatomaateilla. Nauti heti tai kääri kelmuun ja nauti vaikka välipalaksi retkellä!