Avokadopasta

Haluatko valmistaa suussa sulavaa avokadopastaa, joka on täydellinen yhdistelmä kermaisuutta, aromikkuutta ja raikkautta? Kuusamon Juusto tuo tähän suosikkiruokaan oman herkullisen twistinsä. Tämä resepti yhdistää kermaisen avokadokastikkeen ja Kuusamon Juuston täyteläisen Goudan maun. Tämä avokadopasta luo pastalautasellesi kerrassaan hurmaavan makumaailman. Siispä avokadopasta sopii moniin tilanteisiin, kuten arkeen, illanistujaisiin tai vaikkapa viikonlopun herkutteluun. Kutsu ystäväsi koolle ja ihastukaa yhdessä avokadopastan hurmaavaan herkullisuuteen!

Annosmäärä

6 annosta

Valmistusaika

30min

Vaikeustaso

Arvostele

Avokadopasta

Ainekset

  • 100 g Kuusamon Juuston Goudaa

  • 2 valkosipulinkynttä

  • ½ chiliä

  • 1 limetti

  • 2 kypsää avokadoa

  • suolaa

  • mustapippuria myllystä

  • loraus oliiviöljyä

  • kourallinen hienonnettua basilikaa

  • 400-500 g spagettia

Ohje

  1. Tee avokadokastike suoraan tarjoilukulhoon, jossa tarjoilet avokadopastan. Hienonna kulhoon valkosipuli ja chili sekä purista limen mehu.

  2. Lisää joukkoon kuutioidut avokadot, hienonnettu basilika sekä suola, mustapippuri ja oliiviöljy.

  3. Raasta n. 80 g Kuusamon  Juuston Goudaa kastikkeeseen.

  4. Keitä spagetti kypsäksi pussin ohjeen mukaan hyvin suolatussa vedessä ja ota talteen noin desilitra keitinvettä.

  5. Valuta pasta lävikössä ja kaada desi keitinvettä avokadokastikkeen joukkoon.

  6. Sekoita kastike tasaiseksi, jonka jälkeen kaada pasta kastikkeen sekaan. Sekoita.

  7. Raasta päälle loput Goudasta, rouhi päälle mustapippuria myllystä ja ripottele päälle muutama basilikanlehti.

  8. Tarjoile ja nauti!