
Emmentaljuustotikut
Helppoa ja nopeaa pikkusuolaista! Aromikas Mustaleima Emmental antaa makua näille kullanrapeille juustotikuille, jotka maistuvat vaikka viikonlopun aamiaisbrunssilla tai hyvänä leffanaposteluna.
Annosmäärä
20 annostaValmistusaika
30minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
1 pkt voitaikinaa
-
2 kananmunaa
-
3-4 dl Kuusamon Juuston Mustaleima Emmentalia raastettuna
Ohje
-
Leikkaa voitaikinasta noin 1 cm levyisiä pitkiä suikaleita.
-
Kierrä suikaleet itsensä ympärille kierteelle.
-
Riko kananmunat kulhoon. Raasta juusto ja laita se toiseen kulhoon.
-
Pyörittele taikinasuikaleita ensin kulhossa, jossa on kananmunaa ja sen jälkeen juustoraasteessa.
-
Laita juustotikut leivinpaperin päälle uunipellille.
-
Paista uunissa 225 asteessa noin 6-10 minuuttia, kunnes juustotikut ovat saaneet kauniin ruskean värin.