
Goudahodarit
Herkullisen hot dogin salaisuus on sen täytteissä. Täyslihamakkara, täyteläinen juusto, sopivan makea kurkkusalaatti, rapea sipulirouhe ja ketsuppi muodostavat hyvän hodarisämpylän kanssa vastustamattoman kokonaisuuden. Hot dogin suosio piilee täytteiden lisäksi sen nopeassa valmistuksessa. Voit nopeimmillaan kasata kaikki täytteet kaupasta ostettujen sämpylöiden väliin, ja lämmittää koko komeuden mikrossa.
Annosmäärä
6 annostaValmistusaika
45minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
6 makkaraa
-
Kurkkusalaattia
-
Sipulirouhetta
-
Ketsuppia
-
Kuusamon Juuston Goudaa raastettuna
-
Tuoreita yrttejä
Ohje
-
Raasta Gouda.
-
Paista makkaroita uunissa 180 asteessa noin 10 minuuttia.
-
Lämmitä hodarisämpylöitä hetki uunin jälkilämmössä.
-
Leikkaa sämpylät auki ja laita pohjalle runsaasti kurkkusalaattia.
-
Laita päälle makkara, juustoraastetta ja sipulirouhe.
-
Koristele ketsupilla ja tuoreilla yrteillä.