
Grillatut juustosienet
Grillikauden ykkösherkku on herkulliset, grillatut juustosienet! Isot herkkusienet täytetään täyteläisellä pekoni-juustotäytteellä, joka tuo herkullista makua sieniin. Tarjoile yhdessä muiden grillattavien kanssa, esimerkiksi kasvisten ja lihan kanssa ja nauti grillikesästä! Valmistus on helppoa ja lopputulos taatusti herkullinen.
Juustoista makua sieniin tuo lempeän makoisa Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi gouda 14% , joka sopii täydellisesti monipuoliseen ruoanlaittoon ja dippailuun. Voit halutessasi hyödyntää myös täyteläisempää ja voimakkaampaa Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi voimakasta.
Annosmäärä
12 annostaValmistusaika
30minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
12 kpl isoja herkkusieniä
-
150 g pekonisiivuja
-
1 keltasipuli hienonnettuna
-
200 g Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi goudaa 14%
-
½ tl mustapippuria rouhittuna
-
½ tl suolaa
-
lisäksi silmusalaattia tai persiljaa
Ohje
-
Kuumenna grilli ja paista pekonit rapeaksi grillissä. Hienonna pekonit veitsellä.
-
Sekoita keskenään pekonit, keltasipuli, Kuusamon Juuston Paimenpoika® , Ruoka & Dippi gouda 14%. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
-
Poista herkkusienistä kannat ja täytä herkkusienet pekoni-juustotäytteellä.
-
Grillaa sieniä alkuun kovalla lämmöllä grillissä noin 3 minuuttia.
-
Nosta sen jälkeen joko grillin yläosalle, tai tiputa lämpöä. Kypsennä sieniä vielä noin 15 minuuttia, tai kunnes juustoseos on alkanut gratinoitumaan ja sienet ovat kypsiä.
-
Tarjoilua varten nostele sienien päälle silmusalaattia tai persiljaa. Tarjoile grillikasvisten kanssa ja nauti!