
Juusto-kinkkukierteet
Niin arjen, kuin juhlankin herkutteluun sopivat juusto-kinkkukierteet valmistuu käden käänteessä. Reseptissä hyödynnetään mietoja, mutta maukkaita, makutestin voittaneita* Paimenpoika® kermajuustoviipaleita, jotka sopii täydellisesti rullien väliin herkullisen savukinkkurouheen kanssa.
Nämä sopivat niin arkeen, kuin suolaiseksi tarjottavaksi juhliin, illanistujaisiin tai brunssille. Juusto-kinkkukierteet maistuvat niin lapselle, kuin aikuisellekin, kokeile vaikka!
*(Makutesti 12/2023, N=102 Foodwest Oy)
Vaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
4 kpl lehtitaikinalevyjä
-
8 siivua Kuusamon Juuston Paimenpoika® kermajuustoviipaleita
-
100 g savukinkkurouhetta
-
1 kananmuna ja 1 rkl rypsiöljyä voiteluun
Ohje
-
Kuumenna uuni 200 C asteeseen. Voitele muffinssivuoat tarvittaessa rypsiöljyllä. Ota lehtitaikinalevyt pöydälle.
-
Kun levyt ovat pehmenneet levitä jokaiselle levylle kaksi Kuusamon Juuston Paimenpoika® kermajuustoviipaletta. Levitä levylle vielä savukinkkurouhetta.
-
Rullaa pituussuunnassa rulliksi. Halkaise veitsellä rullat kahtia ja aseta muffinivuokiin. Painele kevyesti, jotta pohja on tasainen.
-
Riko kananmuna kulhoon ja riko sen rakenne. Voitele rullat kananmunalla. Paista uunissa 20-30 minuuttia, tarjoile lämpöisenä ja nauti!