
Juustoinen curry-kanakeitto
Juustoinen curry-kanakeitto on täydellinen arkiruoka syksyisiin ja viileneviin päiviin, jolloin tekee mieli jotain syleilevän lämmintä. Curry-kanakeitto on ruokaisa ja riittoisa keitto, jonka liemi saa ihanaa kermaisuutta Paimenpoika Ruoka & Dippi Gouda 14% juustokastikkeesta ja mausteisuutta currysta – kuulostaa täydelliseltä, eikö?
Annosmäärä
4 annostaValmistusaika
45minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
400 g broilerin fileesuikale
-
1 paprika
-
1 porkkana
-
1 purjo
-
2 dl ruokakerma
-
5 dl vettä
-
1 tl suolaa
-
1 tl mustapippuria
-
1 rkl currymaustetta
-
2 rkl hunajaa
-
300 g gnocchi pasta
-
1 rkl rypsiöljyä
Ohje
-
Ruskista kattilassa broilerin fileesuikale rypsiöljyn kanssa.
-
Hienonna sekaan porkkana, purjo ja paprika ja ruskista vielä hetki.
-
Lisää suola, mustapippuri sekä currymauste.
-
Lisää vesi ja ruokakerma ja anna kiehahtaa.
-
Lisää pasta ja anna keiton kiehua noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää tarvittaessa vettä.
-
Lisää lopuksi vielä hunaja sekä Kuusamon Juuston Ruoka & Dippi juustokastike ja sekoita.
-
Anna hautua vielä hetki ja tarjoile hienonnetun ruohosipulin kanssa.