Juustoinen kesäkurpitsapasta

Pastaruoat ovat arjen pelastajia ja sopivat myös täydellisesti viikonlopun nautiskeluhetkiin! Pasta-annos saa kaverikseen kauden kasviksia, eli kesäkurpitsaa, sipulia, valkosipulia ja chiliä. Makua tästä kesäkurpitsapastasta ei tietenkään puutu, sillä annoksen kruunaa voimakas ja aromikas Mustaleima Emmental.

Annosmäärä

2 annosta

Valmistusaika

30min

Vaikeustaso

Arvostele

Juustoinen kesäkurpitsapasta

Ainekset

  • 2 kesäkurpitsaa

  • 1 sipuli

  • 3-4 valkosipulinkynttä

  • Tuoretta chiliä oman maun mukaan

  • Kapriksia oman maun mukaan

  • Tuoretta basilikaa

  • 500 g pastaa

  • Oliiviöljyä, suolaa, pippuria

  • Kuusamon Juuston Mustaleima Emmentalia raastettuna

Ohje

  1. Kuullota öljyssä paistinpannulla sipuli, kesäkurpitsa, valkosipuli ja chili.

  2. Keitä pasta. Ota keitinvedestä talteen n. 5 dl

  3. Kaada pasta ja keitinvesi paistinpannulle ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

  4. Lisää sekaan oliiviöljyä, suolaa ja pippuria sekä tuoretta basilikaa ja kapriksia.

  5. Lisää lopuksi joukkoon vielä Mustaleima Emmentalia raastettuna.