
Juustoinen kesäkurpitsapasta
Pastaruoat ovat arjen pelastajia ja sopivat myös täydellisesti viikonlopun nautiskeluhetkiin! Pasta-annos saa kaverikseen kauden kasviksia, eli kesäkurpitsaa, sipulia, valkosipulia ja chiliä. Makua tästä kesäkurpitsapastasta ei tietenkään puutu, sillä annoksen kruunaa voimakas ja aromikas Mustaleima Emmental.
Annosmäärä
2 annostaValmistusaika
30minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
2 kesäkurpitsaa
-
1 sipuli
-
3-4 valkosipulinkynttä
-
Tuoretta chiliä oman maun mukaan
-
Kapriksia oman maun mukaan
-
Tuoretta basilikaa
-
500 g pastaa
-
Oliiviöljyä, suolaa, pippuria
-
Kuusamon Juuston Mustaleima Emmentalia raastettuna
Ohje
-
Kuullota öljyssä paistinpannulla sipuli, kesäkurpitsa, valkosipuli ja chili.
-
Keitä pasta. Ota keitinvedestä talteen n. 5 dl
-
Kaada pasta ja keitinvesi paistinpannulle ja sekoita kaikki ainekset keskenään.
-
Lisää sekaan oliiviöljyä, suolaa ja pippuria sekä tuoretta basilikaa ja kapriksia.
-
Lisää lopuksi joukkoon vielä Mustaleima Emmentalia raastettuna.