
Juustoinen kukkakaalikeitto
Höyryävän huumaava keittohetki valmistuu käden käänteessä tällä yksinkertaisella reseptillä. Juustoista makua ja täyteläisyyttä tuo Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi juustokastike.
Annosmäärä
4 annostaValmistusaika
45minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
1 kg kukkakaalia
-
200 g Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi juustokastiketta
-
1 l kasvislientä
-
Suolaa, pippuria ja tuoretta persiljaa
-
Paistettua pekonia lisukkeeksi
Ohje
-
Keitä 1 litra kasvislientä kiehuvaksi.
-
Lisää kukkakaali paloina kiehuvaan kasvisliemeen.
-
Anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes kukkakaali pehmenee.
-
Paista pekoni rapeaksi pannulla.
-
Lisää sulatejuustoa kattilaan ja anna sulaa.
-
Soseuta seos ja mausta.
-
Jaa annoskulhoihin ja ripottele päälle pekonia.