Juustoinen munakasrulla

Saisiko olla maukas resepti, joka sopii arkeen, viikonloppuun ja juhlaan? Oi kyllä! Saanemme esitellä, juustoinen munakasrulla! Tässä reseptissä yhdistyvät Paimenpoika Ruoka & Dippi Gouda kasvistäytteillä sekä Paimenpoika Ruoka & Dippi Voimakas lohitäytteellä. Munakasrulla taatusti kruunaa esimerkiksi brunssipöydän ja herkulliset rullat ovat kerenneet kadota ennen kuin ehdit edes sanomaan juusto!

Annosmäärä

6 annosta

Valmistusaika

1h

Vaikeustaso

Arvostele

Juustoinen munakasrulla

Ainekset

Pohja:

  • 5 kananmunaa

  • 5 dl maitoa

  • 1 ½ dl vehnäjauhoja

  • 100g lehtikaalia

  • 1 tl suolaa

  • Mustapippuria rouhittuna myllystä

Kasvistäyte

Lohitäyte

Ohje

Pohja:
  1. Esilämmitä uuni 225-asteeseen.
  2. Huuhtele lehtikaali ja revi lehdet pieninä paloina irti varsista.
  3. Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää maito, jauhot, suola ja mustapippuri. Lisää vielä lehtikaali ja sekoita tasaiseksi.
  4. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  5. Kumoa munakas toisen leivinpaperin päälle ja annan jäähtyä. Valmista valitsemasi täyte hienontamalla ja sekoittamalla ainekset keskenään.
  6. Levitä sulatejuusto jäähtyneen munakkaan pinnalle.
  7.  Levitä valmistamasi täyte juuston päälle.
  8.  Rullaa munakas kääretortun tapaan tiiviiksi rullaksi.
  9. Kääri munakasrulla leivinpaperiin ja folioon, nosta jääkaappiin tekeytymään ainakin 20 minuutiksi.
  10. Leikkaa munakasrulla annospaloiksi ja tarjoile.