
Juustoinen munakasrulla
Saisiko olla maukas resepti, joka sopii arkeen, viikonloppuun ja juhlaan? Oi kyllä! Saanemme esitellä, juustoinen munakasrulla! Tässä reseptissä yhdistyvät Paimenpoika Ruoka & Dippi Gouda kasvistäytteillä sekä Paimenpoika Ruoka & Dippi Voimakas lohitäytteellä. Munakasrulla taatusti kruunaa esimerkiksi brunssipöydän ja herkulliset rullat ovat kerenneet kadota ennen kuin ehdit edes sanomaan juusto!
Annosmäärä
6 annostaValmistusaika
1hVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
Pohja:
-
5 kananmunaa
-
5 dl maitoa
-
1 ½ dl vehnäjauhoja
-
100g lehtikaalia
-
1 tl suolaa
-
Mustapippuria rouhittuna myllystä
Kasvistäyte
-
1 prk (200g) Paimenpoika Ruoka & Dippi Gouda
-
Paprikaa
-
Persiljaa
Lohitäyte
-
1 prk (200g) Paimenpoika Ruoka & Dippi Voimakas
-
300g graavilohta
-
½ nippu Ruohosipulia
-
Mustapippuria rouhittuna myllystä
-
Puolikkaan sitruunan mehu
Ohje
-
Esilämmitä uuni 225-asteeseen.
-
Huuhtele lehtikaali ja revi lehdet pieninä paloina irti varsista.
-
Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää maito, jauhot, suola ja mustapippuri. Lisää vielä lehtikaali ja sekoita tasaiseksi.
-
Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina pellille. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
-
Kumoa munakas toisen leivinpaperin päälle ja annan jäähtyä. Valmista valitsemasi täyte hienontamalla ja sekoittamalla ainekset keskenään.
-
Levitä sulatejuusto jäähtyneen munakkaan pinnalle.
-
Levitä valmistamasi täyte juuston päälle.
-
Rullaa munakas kääretortun tapaan tiiviiksi rullaksi.
-
Kääri munakasrulla leivinpaperiin ja folioon, nosta jääkaappiin tekeytymään ainakin 20 minuutiksi.
-
Leikkaa munakasrulla annospaloiksi ja tarjoile.