
Juustoiset savuporoletut
Juustoiset savuporoletut ovat herkullisia ja helppoja valmistaa esimerkiksi retkellä tai mökillä muurinpohjapannulla tai ihan kotikeittiössäkin. Kun letut ovat paistettu, niiden päälle sulatetaan täyteläisen tuhtia Eränkävijä 28 % juustoa ja lopuksi letut viimeistellään ihanalla savuporo-täytteellä ja koristellaan puolukoilla. Nämä suolaiset letut ovat vähintäänkin yhtä hyviä kuin makeat, joten kannattaa kokeilla!
Annosmäärä
4 annostaValmistusaika
35minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
- 2 kananmunaa
-
5 dl maitoa
-
2,5 dl vehnäjauhoja
-
2 rkl öljyä
-
0,5 tl suolaa
-
150 g pororouhetta
-
1 prk ranskankermaa
-
Puolukoita
-
Persiljaa
-
1/2 tl mustapippuria
Ohje
-
Vatkaa kananmunien rakenne rikki ja sekoita joukkoon maito, jauhot, öljy ja suola. Pakkaa taikina juomapulloon retkeä varten.
-
Pilko punasipuli ja persilja. Lisää kulhoon hienonnettu sipuli, persilja, pororouhe, ranskankerma ja mustapippuri.
-
Paista letut voissa pannulla. Kun lettu on käännetty, lisää päälle muutama viipale Eränkävijä juustoa. Viimeistele valmiit letut savuporotäytteellä sekä puolukoilla. Nauti ulkona tai kotikeittiössä!