
Juustokranssi
Tällä kertaa kranssi tuodaan ovesta ruokapöytään ja uudenlainen juustotarjotin kootaan kranssin muotoon. Juustokranssi on klassinen tarjottava, joka sopii juhlaan kuin juhlaan. Juustotarjotin on helppo jälkiruoka ja laiskan kokin paras ystävä. Yhdistämällä juustojen kanssa rapeaa ja rouskuvaa, saat helposti juustolautasesta näyttävän ja mielenkiintoisen. Juustokranssin valmistus ei vaadi lisäponnisteluja, sillä juustot vain kuutioidaan ja asetellaan lautaselle.
Annosmäärä
6 annostaValmistusaika
30minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
Kuusamon Juusto Mustaleima Emmental
-
Kuusamon Juusto Vuoristojuusto
-
Kuusamon Juusto Eränkävijä 28 %
-
Kuusamon Juusto Savujuusto
-
Oliiveja
-
Rosmariinia
-
Coctailtikkuja
Ohje
-
Viipaloi juustoista pieniä kuutioita.
-
Aseta juustokuutiot pyöreälle astialle.
-
Asettele oliivit juustopalojen sekaan.
-
Leikkaa rosmariinista pieniä oksia ja koristele juustokranssi oksilla.
-
Anna juustotarjottimen olla huoneenlämmössä noin tunti ennen tarjoilua. Näin juustojen aromit tulevat paremmin maistellessa esiin.
-
Lisää cocktailtikut kranssin keskelle pienessä astiassa.