Juustovohvelit

Juustoiset vohvelit voit tarjoilla erilaisten makeiden ja suolaisten täytteiden kanssa. Kokeile rohkeasti erilaisia täytteitä ja kastikkeita, esimerkiksi Riipisen Tervasiirappia jolla saat suolaisiin vohveleihin voimakasta, mutta raikasta makua!

Annosmäärä

12 annosta

Valmistusaika

1h

Vaikeustaso

Arvostele

Juustovohvelit

Ainekset

  • 3 munaa

  • 5 dl maitoa

  • 4 dl vehnäjauhoja

  • 1 tl leivinjauhetta

  • 50 g voisulaa

  • ½ tl suolaa

  • 150 g Eränkävijä 10% juustoa raastettuna

Ohje

  1. Sulata voi mikrossa.

  2. Raasta juusto.

  3. Sekoita maito, vehnäjauhot ja leivinjauhe kulhossa.

  4. Lisää taikinaan kananmunat yksi kerrallaan ja sekoita taikina tasaiseksi.

  5. Lisää lopuksi voisula, juustoraaste ja suola.

  6. Anna taikinan tekeytyä 15 minuuttia.

  7. Kuumenna vohvelirauha kuumaksi.

  8. Käytä pieni nokare voita vohveliraudan voiteluun ennen jokaista vohvelia.

  9. Paista vohvelit vohveliraudalla rapeiksi.

  10. Tarjoile isän suosikki täytteiden kanssa. Kokeile esimerkiksi Riipisen Tervasiirappia.