
Kanapatonki
Täytetyt kanapatongit ovat todellinen välipalojen kuningas! Nämä texmex-tyyliset kanapatongit saavat täytteekseen mausteista fajita-kanaa, salsaa, Goudajuustoa sekä avokadoa ja korianteria. Valmistaminen on helppoa ja nopeaa ja reseptin voi halutessaan tuplata, mikäli kokkaa isommalle seurueelle. Olitpa sitten menossa ystäviesi kanssa piknikille, järjestämässä juhlia, nauttimassa koti-illasta tai vaikka lähdössä reissuun, täytetyt kanapatongit eivät ikinä petä!
Annosmäärä
4 annostaValmistusaika
30minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
4 palaa patonkia
-
350 g broilerin fileesuikaleita
-
1 keltasipuli, suikaloituna
-
1 punainen paprika, kuutioituna
-
2 rkl fajitas-mausteseosta
-
Voita tai öljyä paistamiseen
-
2 dl salsakastiketta
-
2 kpl avokadoja
-
1 ruukku tuoretta korianteria
Ohje
-
Kuumenna voi tai öljy paistinpannulla keskilämmöllä.
-
Lisää keltasipuli ja paprikapalat pannulle ja paista niitä hetki. Lisää broilerisuikaleet pannulle ja jatka paistamista, kunnes broilerit ovat kypsiä ja saaneet hieman väriä.
-
Lisää fajitas-mausteseos ja sekoita hyvin.
-
Halkaise patongit ja levitä salsakastiketta pohjalle. Aseta broileritäytettä niiden päälle. Laita juustosiivuja broileritäytteen päälle.
-
Lämmitä uuni grillitoiminnolla tai ylävastuksilla. Laita leivät uunin ylätasolle ja gratinoi niitä muutaman minuutin ajan, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin kullanruskean värin.
-
Lohko lusikalla avokadosta paloja täytteen päälle ja viimeistele leivät tuoreella korianterilla.