Kanapatonki

Täytetyt kanapatongit ovat todellinen välipalojen kuningas! Nämä texmex-tyyliset kanapatongit saavat täytteekseen mausteista fajita-kanaa, salsaa, Goudajuustoa sekä avokadoa ja korianteria. Valmistaminen on helppoa ja nopeaa ja reseptin voi halutessaan tuplata, mikäli kokkaa isommalle seurueelle. Olitpa sitten menossa ystäviesi kanssa piknikille, järjestämässä juhlia, nauttimassa koti-illasta tai vaikka lähdössä reissuun, täytetyt kanapatongit eivät ikinä petä!

Annosmäärä

4 annosta

Valmistusaika

30min

Vaikeustaso

Arvostele

Kanapatonki

Ainekset

  • 4 palaa patonkia

  • 350 g broilerin fileesuikaleita

  • 1 keltasipuli, suikaloituna

  • 1 punainen paprika, kuutioituna

  • 2 rkl fajitas-mausteseosta

  • 120 g Kuusamon Juuston Goudajuustoviipaleita

  • Voita tai öljyä paistamiseen

  • 2 dl salsakastiketta

  • 2 kpl avokadoja

  • 1 ruukku tuoretta korianteria

Ohje

  1. Kuumenna voi tai öljy paistinpannulla keskilämmöllä.

  2. Lisää keltasipuli ja paprikapalat pannulle ja paista niitä hetki. Lisää broilerisuikaleet pannulle ja jatka paistamista, kunnes broilerit ovat kypsiä ja saaneet hieman väriä.

  3. Lisää fajitas-mausteseos ja sekoita hyvin.

  4. Halkaise patongit ja levitä salsakastiketta pohjalle. Aseta broileritäytettä niiden päälle. Laita juustosiivuja broileritäytteen päälle.

  5. Lämmitä uuni grillitoiminnolla tai ylävastuksilla. Laita leivät uunin ylätasolle ja gratinoi niitä muutaman minuutin ajan, kunnes juusto on sulanut ja saanut kauniin kullanruskean värin.

  6. Lohko lusikalla avokadosta paloja täytteen päälle ja viimeistele leivät tuoreella korianterilla.