Kesäsalaatti

Kesäisen raikas ja iloisen värikäs kesärosolli sopii alkuruoaksi tai vaikka grilliherkkujen kaveriksi. Tässä herkullisessa salaatissa yhdistyvät erilaiset salaattilajikkeet, tuoreet sesongin kasvikset ja hedelmät sekä Kuusamon Vuoristojuusto. Vuoristojuusto tuo salaattiin täyttävyyttä sekä vivahteikasta makua!

Annosmäärä

4 annosta

Valmistusaika

15min

Vaikeustaso

Arvostele

Kesäsalaatti

Ainekset

  • 1 ruukku sydänsalaattia

  • 1 ruukku pehtoorin salaattia

  • 1 nippu retiisiä

  • 1 porkkana

  • Mansikoita

  • 1 pkt Kuusamon Vuoristojuustoa

  • 1 nippu tilliä

  • Ripaus suolaa ja pippuria

  • Loraus öljyä

Ohje

  1. Huuhtele ja pilko kasvikset. Asettele raaka-aineet tarjoiluvadille raidoiksi. Pirskottele pinnalle öljyä sekä ripaus suolaa ja pippuria.

  2. Tarjoile kesärosollia savustetun kalan tai grilliruokien kanssa.