Keväinen juustotarjotin

Tämä juustolautanen maistuu koko perheelle. Valitse juustolautaselle perheen pienimmille kermajuustoa, savuisen maun ystävälle Savujuustoa, voimakkaiden makujen ystävälle Mustaleima Emmentalia  sekä kaikille maistuvaa makean suolaista Goudaa. Erilaiset rypäleet, makea päärynä ja ananaskirsikat sopivat tälle juustotarjottimelle. Kata makuja tasapainoittamaan ruiskeksejä ja viimeistele kokonaisuus pähkinöillä. Viime vuoden satokauden jämät kannattaa kaivaa myös jääkaapin perältä, esimerkiksi kanelinen omenahilloke maistuu taivaalliselta tämän juustotarjottimen juustojen kanssa.

Annosmäärä

6 annosta

Valmistusaika

15min

Vaikeustaso

Arvostele

Keväinen juustotarjotin

Ainekset

  • Paimenpoika kermajuustoa

  • Savujuustoa

  • Mustaleima Emmentalia

  • Goudaa

  • Viinirypäleitä

  • Päärynää

  • Ananaskirsikoita

  • Saksanpähkinöitä

  • Ruiskeksejä

Ohje

  1. Juustot on hyvä ottaa esille noin puoli tuntia ennen tarjoilua.

  2. Pese hedelmät ja kuivaa ne hyvin.

  3. Pilko päärynä annospaloiksi.

  4. Asettele tarjottimelle ensin juustot.

  5. Lisää rypäleet, keksit ja päärynä juustojen seuraksi.

  6. Viimeistele kokonaisuus pähkinöillä ja ananaskirsikoilla.