
Lohipatongit
Täytetyt patongit kuuluvat monien lempi välipalojen joukkoon, eikä suotta! Ne ovat samalla herkullisia ja täyttäviä sekä niiden täytteet saa valita juuri oman mielen mukaan — usein niissä voi jopa hyödyntää myös edellispäivän ruoantähteitä. Nämä täytetyt lohipatongit saavat täytteekseen ihanan lohitäytteen, täyteläisiä tillillä kuorrutettuja Paimenpoika® Kermajuustoviipaleita sekä silmusalaattia. Valmistaminen on helppoa ja nopeaa ja reseptin voi halutessaan tuplata, mikäli kokkaa isommalle seurueelle. Olitpa sitten menossa ystäviesi kanssa piknikille, järjestämässä juhlia, nauttimassa koti-illasta tai vaikka lähdössä reissuun, nämä täytetyt lohipatongit sopivat varmasti evääksi!
Annosmäärä
4 annostaValmistusaika
30minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
4 palaa patonkia
-
300 g kylmäsavulohta hienonnettuna
-
2 dl ranskankermaa
-
2 dl täysmajoneesia
-
0,5 dl murskattuja kapriksia
-
1 dl hienonnettua tilliä
-
280 g Kuusamon Juuston Paimenpoika® Kermajuustoviipaleita
-
1 dl silmusalaattia
-
Suolaa ja mustapippuria maun mukaan
Ohje
-
Aloita valmistamalla lohitäyte.
-
Laita lohipalat kulhoon ja lisää joukkoon ranskankerma sekä majoneesi. Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi.
-
Lisää kaprikset seokseen ja sekoita hyvin. Mausta lohitäyte suolalla ja mustapippurilla oman maun mukaan.
-
Halkaise patongit ja aloita täyttäminen. Pyörittele Kuusamon Juuston Paimenpoika® kermajuustoviipaleet hienonnetussa tillissä ja asettele ne patonkien pohjalle.
-
Lisää seuraavaksi lohitäytettä juustoviipaleiden päälle. Laita lohitäytteen päälle vielä silmusalaattia ja nauti!