Nakkihodarit

Klassikkojen klassikko – nakkihodarit! Nämä klassiset hodarit saavat täytteekseen nakkeja, rapeita kasviksia, kuten kaalia ja porkkanaa sekä täyteläistä Gouda-juustoa. Hodarit koristellaan ketsuppiraidoilla, joiden kaveriksi sopii hyvin myös vahva sinappi. Lisää juustoisuutta hodareihin saa valitsemalla juustonakit täytteeseen, koskaan ei voi olla liikaa juustoa eihän? Näitä hodareita on helppo valmistaa kesällä myös grillissä. Nakit ja sämpylät kuumalle grillille kypsymään, kylmä juoma käteen ja pian on aika kutsua kaverit syömään.

Annosmäärä

6 annosta

Valmistusaika

45min

Vaikeustaso

Arvostele

Nakkihodarit

Ainekset

Ohje

  1. Raasta Gouda.

  2. Paista nakkeja uunissa 180 asteessa noin 10 minuuttia.

  3. Lämmitä hodarisämpylöitä hetki uunin jälkilämmössä.

  4. Leikkaa sämpylät auki ja laita pohjalle runsaasti kasviksia.

  5. Laita kasvisten päälle juustoraastetta ja nakki.

  6. Koristele ketsupilla.