Paimenpojan uunipasta

Nopeat pastat toimivat kiireisen arjen pelastajana ja ovat yksiä arkiruokien suosikkeja. Tämä maukas pasta valmistuu näppärästi uunissa ja kermaisen täyteläinen maku siihen syntyy Paimenpoika-kermajuustolla.

Annosmäärä

4 annosta

Valmistusaika

1h

Vaikeustaso

Arvostele

Paimenpojan uunipasta

Ainekset

  • 170 g valitsemaasi pastaa

  • 1 dl ruokakermaa

  • 1 purkki yrttistä tomaattimurskaa

  • 3 valkosipulin kynttä

  • 1 sipuli

  • 1 pss kinkkusuikaleita

  • 2 dl raastettua kesäkurpitsaa

  • Paimenpoika®-kermajuustoa raastettuna oman maun mukaan

  • Suolaa ja pippuria

  • Pinnalle tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Raasta kesäkurpitsa.

  2. Laita tomaattimurska, sipuli, valkosipuli, kinkkusuikaleet ja kesäkurpitsaraaste paistinpannulle ja anna hautua sillä välin kun keität pastan. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi joukkoon ruokakerma.

  3. Keitä pasta pussin ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

  4. Lisää pastaa, juustoraastetta ja kinkkukastiketta kerroksittain uunivuokaan. Lisää vielä pinnalle Paimenpoika®-kermajuustoa raastettuna ennen paistamista.

  5. Paista uunissa noin 200 asteessa 15-20 minuuttia.

  6. Nauti tuoreen basilikan kera.