
Paimenpojan uunipasta
Nopeat pastat toimivat kiireisen arjen pelastajana ja ovat yksiä arkiruokien suosikkeja. Tämä maukas pasta valmistuu näppärästi uunissa ja kermaisen täyteläinen maku siihen syntyy Paimenpoika-kermajuustolla.
Annosmäärä
4 annostaValmistusaika
1hVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
170 g valitsemaasi pastaa
-
1 dl ruokakermaa
-
1 purkki yrttistä tomaattimurskaa
-
3 valkosipulin kynttä
-
1 sipuli
-
1 pss kinkkusuikaleita
-
2 dl raastettua kesäkurpitsaa
-
Paimenpoika®-kermajuustoa raastettuna oman maun mukaan
-
Suolaa ja pippuria
-
Pinnalle tuoretta basilikaa
Ohje
-
Raasta kesäkurpitsa.
-
Laita tomaattimurska, sipuli, valkosipuli, kinkkusuikaleet ja kesäkurpitsaraaste paistinpannulle ja anna hautua sillä välin kun keität pastan. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lopuksi joukkoon ruokakerma.
-
Keitä pasta pussin ohjeen mukaan melkein kypsäksi.
-
Lisää pastaa, juustoraastetta ja kinkkukastiketta kerroksittain uunivuokaan. Lisää vielä pinnalle Paimenpoika®-kermajuustoa raastettuna ennen paistamista.
-
Paista uunissa noin 200 asteessa 15-20 minuuttia.
-
Nauti tuoreen basilikan kera.