
Parsahodarit
Keväiset hot dogit kasataan tankoparsasta ja sinappisesta munasalaatista. Tankoparsan satokausi Euroopassa ajoittuu maaliskuun alusta aina kesäkuun loppuun. Parsalle riittää kevyt kypsytys paistinpannulla, mutta hodareita varten voit kypsentää parsat myös keittämällä. Jos kaipaat vieläkin täyttävämpää versiota, kokeile kääriä parsat pekoniin. Pekoniparsat voit kypsentää uunissa. Parsojen ja munasalaatin lisäksi nämä keväiset hodarit maustetaan Kuusamon Juuston Eränkävijä 28 % juustolla, joka antaa täyteläisellä maullaan viimeisen silauksen hot dogeille. Voit valmistaa hodarit valmiisiin hodarisämpylöihin tai valmistaa sämpylät itse.
Annosmäärä
6 annostaValmistusaika
45minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
6 tankoparsaa
-
Munasalaattia
-
Persiljaa
Munasalaatti
-
6 kananmunaa
-
3rkl majoneesia
-
2rkl creme fraichea
-
1rkl sinappia
-
Ruohosipulia silputtuna
-
Suolaa ja pippuria
Ohje
Valmista munasalaatti
-
Keitä kananmunia 10 minuuttia, jäähdytä ne hyvin.
-
Sekoita muut ainekset yhteen.
-
Pilko munat munaleikkurilla pieneksi leikkaamalla muna kahteen eri suuntaan leikkurissa.
-
Lisää kananmunasilppu kastikkeen sekaan ja sekoita salaatti tasaiseksi.
Hodarien kasaaminen
-
Raasta Eränkävijä 28 %.
-
Poista parsojen puiseva kanta ja paista parsoja hetki kuumalla pannulla voissa.
-
Lämmitä hodarisämpylöitä hetki uunissa tai mikrossa.
-
Leikkaa sämpylät auki ja laita pohjalle munasalaattia.
-
Laita salaatin päälle juustoraastetta ja parsa.
-
Koristele ruohosipulilla.