
Pekoni-juustopasta
Tämä herkullinen ja nopea pekoni-juustopasta tuo veden kielelle! Tämä herkkuruoka saa pekonista ja pinaatista makua sekä raikkautta puolikuivatuista kirsikkatomaateista. Ruoan sekaan kaadetaan Paimenpoika® Ruoka & Dippi voimakasta juustokastiketta, joka tuo täyteläistä juuston makua ruokaan.
Tarjoile arkena tai vaikka illanistujaisissa, sillä pastaa on helppo tehdä isompikin määrä lisäämällä ainesten määrää!
Annosmäärä
4 annostaValmistusaika
15minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
400g pastaa
-
1 dl ruokakermaa
-
200g Ruoka & Dippi voimakas juustokastiketta
-
n. 100g puolikuivattuja kirsikkatomaatteja
-
100g tuoretta babypinaattia
-
150g pekonia
-
pippuria
-
suolaa pastaveteen
Ohje
-
Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
-
Paista pekonit kuivalla pannulla rapeiksi.
-
Lisää pannulle pekonien joukkoon pesty babypinaatti, sekä puolikuivatut kirsikkatomaatit, sekoita hyvin
-
Kaada joukkoon Paimenpoika® Ruoka & Dippi juustokastike, sekä ruokakerma
-
Lisää vielä valutettu pasta pannulle, ja sekoita pastat hyvin kastikkeen joukkoon
-
Mausta pippurilla.
-
Tarjoile lämpimänä ja nauti!