Pekoni-juustopasta

Tämä herkullinen ja nopea pekoni-juustopasta tuo veden kielelle! Tämä herkkuruoka saa pekonista ja pinaatista makua sekä raikkautta puolikuivatuista kirsikkatomaateista. Ruoan sekaan kaadetaan Paimenpoika® Ruoka & Dippi voimakasta juustokastiketta, joka tuo täyteläistä juuston makua ruokaan.

Tarjoile arkena tai vaikka illanistujaisissa, sillä pastaa on helppo tehdä isompikin määrä lisäämällä ainesten määrää!

Annosmäärä

4 annosta

Valmistusaika

15min

Vaikeustaso

Arvostele

Pekoni-juustopasta

Ainekset

  • 400g pastaa

  • 1 dl ruokakermaa

  • 200g Ruoka & Dippi voimakas juustokastiketta

  • n. 100g puolikuivattuja kirsikkatomaatteja

  • 100g tuoretta babypinaattia

  • 150g pekonia

  • pippuria

  • suolaa pastaveteen

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Paista pekonit kuivalla pannulla rapeiksi.

  3. Lisää pannulle pekonien joukkoon pesty babypinaatti, sekä puolikuivatut kirsikkatomaatit, sekoita hyvin

  4. Kaada joukkoon Paimenpoika® Ruoka & Dippi juustokastike, sekä ruokakerma

  5. Lisää vielä valutettu pasta pannulle, ja sekoita pastat hyvin kastikkeen joukkoon

  6. Mausta pippurilla.

  7. Tarjoile lämpimänä ja nauti!