
Pizza bianca
Valkoinen pizza eli pizza bianca on trendikäs pizzaresepti! Meidän pizza biancassa tomaattikastike korvataan herkullisella Paimenpoika® Ruoka & Dippi juustokastikkeella, joka tuo juustoista makua ja mehevöittää pizzaa. Täytä pizza suosikkitäytteilläsi, paista ja nauti!
Jos haluat valmistaa pizzapohjan jo edellisenä iltana, löydät herkullisen pizzapohjan reseptin meidän nettisivuilta.
Annosmäärä
4 annostaValmistusaika
60minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
Pohja
-
n. 375g 00-jauhoja
-
1,5 tl kuiva hiivaa
-
1 tl suolaa
-
2,5 dl kylmää vettä
-
1 dl oliiviöljyä
Täytteet
-
omat suosikkitäytteet
Ohje
-
Sekoita jauhot, hiiva ja suola keskenään.
-
Lisää vesi ja öljy. Vaivaa taikinaa, kunnes se on pehmeä ja kimmoisa. Voit tarvittaessa lisätä vaivaus vaiheessa vielä vettä, jos taikina tuntuu liian kovalta.
-
Kohota taikinaa n. 30-40 minuuttia.
-
Laita uuni lämpiämään 180-200 asteeseen.
-
Levitä taikinasta kaksi pyöreää pizzaa tai yksi iso uunipellillinen. Voit tarvittaessa käyttää kaulinta apuna taikinan levittämiseen.
-
Aseta pohja uunipellille ja levitä päälle Paimenpoika® Ruoka & Dippi juustokastiketta sekä omat suosikkitäytteesi.
-
Paista uunissa, tarjoile lämpimänä ja nauti!