
Pollo limonello
Ihanat illalliset saavat uuden ulottuvuuden kermaisella ja raikkaalla Pollo Limonello -reseptillämme! Pehmeä ja aromikas Kuusamon Juuston pastajuusto yhdistyy tässä italialaisessa klassikkopastareseptissä sitruksiseen twistiin.
Pollo Limonello on täydellinen valinta niin illallisiin ystävien kanssa kuin omiin nautiskeluhetkiin ilta-auringon tai kynttilänvalon äärellä. Valmista resepti helposti kotikeittiössäsi ja anna Kuusamon Juuston viedä makumatkalle, jossa Gouda-juustomme kohtaa täydellisen italialaisen klassikkoreseptin. Tämä on todellinen gourmet-tason ateria, joka on helppo tehdä myös kotona – yksinkertainen resepti, suuri makuelämys.
Annosmäärä
4 annostaValmistusaika
45minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
300 g broilerin fileesuikaleita
-
400 g tagliatelle-pastaa
-
100 g Kuusamon Juuston Goudaa
-
50 g voita
-
1 sipuli
-
1/2 tl cayennepippuria
-
1/2 rkl kurkumajauhetta
-
2 dl kuohukermaa
-
1 rkl kana- tai kasvisfondia
-
3–4 valkosipulinkynttä
-
1,5 tl raastettua inkivääriä
-
2 rkl sitruunamehua
-
2 rkl hunajaa
-
2 dl turkkilaista jugurttia
-
suolaa tarvittaessa
Ohje
-
Sulata paistinpannulla voi ja lisää kanat pannulle. Ruskista hetki.
-
Keitä pasta ohjeen mukaan al denteksi hyvin suolatussa vedessä.
-
Lisää hienonnettu sipuli, kurkumajauhe ja cayannepippuri.
-
Lisää kuohukerma ja kana- tai kasvisfondi. Sekoita.
-
Lisää hienonnettu valkosipuli, raastettu inkivääri, sitruunanmehu ja hunaja.
-
Lopuksi lisää vielä turkkilainen jugurtti ja raastettu gouda.
-
Odota kunnes juusto on sulanut kastikkeen sekaan ja mausta tarvittaessa vielä suolalla.
-
Valuta pasta lävikössä ja laita se tarjoiluastiaan.
-
Kaada kastike pastan päälle ja sekoita hyvin.
-
Koristele vielä muutamalla sitruunanviipaleella ja nauti maailman parhaasta juustoisesta pollo limonellosta. Buon appetito!