
Retkeilijän nachopelti
Texmex-nachopelti on perinteinen viikonlopun herkkuruoka, joka on helppo valmistaa ja maistuu hyvältä. Tämä herkullinen texmex-nachopelti valmistuu retkellä luonnon helmassa pannulla, tai ihan kotikeittiössä.
Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi juustokastikkeet sopivat loistavasti monipuoliseen kokkailuun. Tuote on valmistettu Suomen pohjoisimmassa juustolassa 100 % suomalaisesta maidosta.
Vaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
200 g naudan jauhelihaa
-
1 dl mustapapuja
-
½ tl chilijauhetta
-
½ tl rosmariinia
-
½ tl suolaa ja mustapippuria
-
1 pieni keltasipuli
-
1 avokado
-
1 tomaatti
-
1 pieni punasipuli
-
juustokastiketta
-
Tuoretta chiliä
-
Tuoretta korianteria
-
Tuoretta limeä
Ohje
-
Kuumenna pannu ja ruskista jauheliha sekä hienonnettu sipuli. Lisää joukkoon mustapavut. Mausta suolalla, pippurilla, chilijauheella ja rosmariinilla.
-
Siirrä pannu pois levyltä ja lisää päälle nachot sekä pilkottua avokadoa, tomaattia, punasipulia ja chiliä. Valuta päälle Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi juustokastiketta.
-
Viimeistele nachopannu korianterilla ja limellä. Nauti herkullisesta nachopannusta retkellä luonnon keskellä!