
Sapakset
Suomalaiset tapakset eli sapakset sopivat monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Tarjoile alkupalana, illanistujaisissa, valmistujaisissa ja muissa juhlissa. Tässä kolme helppoa vinkkiämme herkullisten sapasten täytteeksi.
Annosmäärä
10 annostaValmistusaika
20minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
Ainekset
-
Saaristolaisleipää
Täyte 1
-
Tyrnihillo
Täyte 2
-
Graavilohi
-
Sitruunatimjami
Täyte 3
-
Savuhaili
-
Persilja
Ohje
-
Leikkaa saaristolaisleivästä kuvioita piparimuotilla.
-
Leikkaa Savujuustosta sopivan kokoisia paloja ja laita osaan leivistä. Lisää päälle vielä tyrnihilloa.
-
Laita osaan leivistä Paimenpoika sulatejuustoa. Lisää päälle siivu graavilohta ja koristele sitruunatimjamilla.
-
Leikkaa Goudasta sopivan kokoisia paloja ja laita leivälle. Lisää päälle savuhailisiivu ja viimeistele persiljalla.
-
Sapakset ovat valmiina herkuteltavaksi!