Sapakset

Suomalaiset tapakset eli sapakset sopivat monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Tarjoile alkupalana, illanistujaisissa, valmistujaisissa ja muissa juhlissa. Tässä kolme helppoa vinkkiämme herkullisten sapasten täytteeksi.

Annosmäärä

10 annosta

Valmistusaika

20min

Vaikeustaso

Arvostele

Sapakset

Ainekset

Ainekset

  • Saaristolaisleipää

Täyte 1

Täyte 2

Täyte 3

Ohje

  1. Leikkaa saaristolaisleivästä kuvioita piparimuotilla.

  2. Leikkaa Savujuustosta sopivan kokoisia paloja ja laita osaan leivistä. Lisää päälle vielä tyrnihilloa.

  3. Laita osaan leivistä Paimenpoika sulatejuustoa. Lisää päälle siivu graavilohta ja koristele sitruunatimjamilla.

  4. Leikkaa Goudasta sopivan kokoisia paloja ja laita leivälle. Lisää päälle savuhailisiivu ja viimeistele persiljalla.

  5. Sapakset ovat valmiina herkuteltavaksi!