
Suolaiset donitsit
Unohda makeat donitsit ja kokeile seuraavan kerran näitä suolaisia, juustolla höystettyjä donitseja! Donitseja maustaa ihanat Paimenpoika Ruoka & Dippi sekä Mustaleima Emmental. Donitsit voi syödä sellaisenaan tai puolittaa ja täyttää esimerkiksi salaatilla ja tomaatilla. Jos et omista donitsivuokaa, niin taikinan voi hyvin laittaa myös muffinssivuokaan.
Annosmäärä
12 annostaValmistusaika
45minVaikeustaso
Arvostele

Ainekset
-
100 g voita tai margariinia
-
2 kananmunaa
-
3 dl vehnäjauhoja
-
2 tl leivinjauhetta
-
1/2 tl suolaa
Ohje
-
Sulata rasva ja anna jäähtyä. Sillä välin sekoita kananmunat ja Paimenpoika Ruoka & Dippi yhteen.
-
Seikoita toisessa kulhossa keskenään kuivat aineet.
-
Raasta Mustaleima Emmental.
-
Lisää kuivat aineet, Mustaleima Emmental ja sulatettu rasva muna-sulatejuustoseokseen ja sekoita.
-
Voitele donitsi- tai muffinipelti ja laita taikina niiden koloihin.
-
Paista uunissa 200 asteessa 1-20 minuuttia. Voit koristella muffinit vielä Paimenpoika Ruoka & Dipillä.