Yrttiset juustopatongit

Täyteläisellä ja aromikkaalla Kuusamon Juuston Emmentalraasteella valmistat hetkessä herkullisia juustopatonkeja, jotka maistuvat esimerkiksi tomaattikeiton kanssa. Tuoreilla yrteillä juustopatonkeihin saa lisättyä sekä väriä, että makua. Voit lisätä patonkeihin myös murskattua valkosipulia tai kokeilla chiliä tuomaan tulisuutta.

Annosmäärä

6 annosta

Valmistusaika

20min

Vaikeustaso

Arvostele

Yrttiset juustopatongit

Ainekset

Ohje

  1. Silppua yrtit hienoksi.

  2. Sulata voi ja lisää joukkoon oliiviöljy, yrtit ja mausteet.

  3. Sekoita seos tasaiseksi.

  4. Leikkaa patonki pitkittäin halki ja jaa puolikkaat kolmeen osaan.

  5. Levitä patongeille ensin yrttivoita.

  6. Ripottele päälle reilusti Juustomurua.

  7. Paista 225 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia, kunnes juusto on sulanut kauniisti.

  8. Tarjoile esimerkiksi tomaattikeiton kanssa.