Brunssileivät

Nämä täydelliset brunssileivät tekevät hitaista aamuista entistäkin ihanampia! Herkulliset brunssileivät ovat saaneet inspiraationsa japanilaisista munaleivistä eli tamagosandoista. Tamagosando tulee japanin kielen sanoista tamago ja sando, jotka tarkoittavat kananmunaa ja leipää.

Nämä brunssileivät ovat täydellinen yhdistelmä rapeaa leipää, herkullista juustoa, pehmeää munatäytettä, raikkaita ituja sekä pirskahtelevia granaattiomenan siemeniä. Valitse mielesi mukaan Kuusamon Juuston juustoviipaleista sinun makuusi sopivat juustoviipaleet.

Leivät ovat täyttäviä ja täynnä makua, joten ne sopivat erinomaisesti myös välipalaksi tai kevyeksi lounaaksi. Kokeile ja ihastu!


Brunssileivät

Annoksia: 4 kpl | Valmistus: 20 min


NÄITÄ TARVITSET

  • 4 viipaletta maalaisleipää

  • Kuusamon Juuston juustoviipaleita

  • 3 kananmunaa

  • 3 ruokalusikallista majoneesia

  • Suolaa

  • Mustapippuria

  • Oliiviölyä

  • Ituja

  • Granaattiomenan siemeniä

Valmistus

  1. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.

  2. Laita kananmunat kylmään veteen ja keitä noin 10 minuuttia.

  3. Laita leipäviipaleet uunipellille ja pirskottele niiden päälle oliiviöljyä.

  4. Paahda viipaleita 175-asteisessa uunissa noin 5-10 minuutta, kunnes ne ovat kullanruskeita.

  5. Valmista munatäyte. Kuori keitetyt kananmunat ja erottele niistä valkuainen ja keltuainen.

  6. Riko keltuaiset haarukalla ja lisää sekaan majoneesi ja mausteet.

  7. Hienonna kananmunan valkuaiset ja lisää ne keltuaisseoksen joukkoon. Sekoita.

  8. Kasaa leivät laittamalla ensin leipäviipaleiden päälle kaksi kappaletta Kuusamon Juuston juustoviipaletta, sitten munatäytettä. Lopuksi munatäytteen päälle laitetaan vielä ituja ja granaattiomenan siemeniä. Nauti!