Croque monsieur -leivät
Croque monsieur leivät ovat ranskalaisesta keittöstä tuttu ja herkullinen välipala, joiden välissä on tyypillisesti kinkkua, juustoa sekä levitettä. Tässä versiossa levitteeseen tulee Paimenpoika Ruoka & Dippi Gouda -juustokastiketta ja sinappia. Ihanan juustoinen leipä paistetaan joko leipägrilliin tai paistetaan paistinpannulla. Leivät kannattaa nauttia lämpiminä, kun pinta on ihanan rapea ja juusto sulavaa!
Croque Monsieur
Annoksia: 4 kpl | Valmistus: 20 min.
NÄITÄ TARVITSET
8 kpl paahtoleipää
1/2 prk (100g) Paimenpoika Ruoka & Dippi gouda -juustokastiketta
1 rkl sinappia
4-8 kinkkuviipaletta
Voita
Valmistus
Sekoita kulhossa Paimenpoika Ruoka & Dippi gouda -juustokastike ja sinappi.
Voitele paahtoleivät seoksella ja laita toisen viipaleen päälle 1-2 kinkkuviipaletta ja viipaloi Kevyt Emmentalia päälle 2 viipaletta. Laita toinen puoli leivästä kanneksi.
Paista leipäpalaset pannulla voissa niin, että juusto sulaa. Voit myös käyttää voileipägrilliä, jolloin kannattaa voidella leivän ulkopuolet jo valmiiksi voilla ennen grilliin laittoa.