Croque monsieur -leivät

Croque monsieur leivät ovat ranskalaisesta keittöstä tuttu ja herkullinen välipala, joiden välissä on tyypillisesti kinkkua, juustoa sekä levitettä. Tässä versiossa levitteeseen tulee Paimenpoika Ruoka & Dippi Gouda -juustokastiketta ja sinappia. Ihanan juustoinen leipä paistetaan joko leipägrilliin tai paistetaan paistinpannulla. Leivät kannattaa nauttia lämpiminä, kun pinta on ihanan rapea ja juusto sulavaa!


Croque Monsieur

Annoksia: 4 kpl | Valmistus: 20 min.


NÄITÄ TARVITSET

Valmistus

  1. Sekoita kulhossa Paimenpoika Ruoka & Dippi gouda -juustokastike ja sinappi.

  2. Voitele paahtoleivät seoksella ja laita toisen viipaleen päälle 1-2 kinkkuviipaletta ja viipaloi Kevyt Emmentalia päälle 2 viipaletta. Laita toinen puoli leivästä kanneksi.

  3. Paista leipäpalaset pannulla voissa niin, että juusto sulaa. Voit myös käyttää voileipägrilliä, jolloin kannattaa voidella leivän ulkopuolet jo valmiiksi voilla ennen grilliin laittoa.