emmentaljuustotikut
Helppoa ja nopeaa pikkusuolaista! Aromikas Mustaleima Emmental antaa makua näille kullanrapeille juustotikuille, jotka maistuvat vaikka viikonlopun aamiaisbrunssilla tai hyvänä leffanaposteluna.
emmentaljuustotikut
Annoksia: 15-20 | Valmistus: 30 minuuttia
ainekset
1 pkt voitaikinaa
2 kananmunaa
3-4 dl Kuusamon Juuston Mustaleima Emmentalia raastettuna
valmistus
Leikkaa voitaikinasta noin 1 cm levyisiä pitkiä suikaleita.
Kierrä suikaleet itsensä ympärille kierteelle.
Riko kananmunat kulhoon. Raasta juusto ja laita se toiseen kulhoon.
Pyörittele taikinasuikaleita ensin kulhossa, jossa on kananmunaa ja sen jälkeen juustoraasteessa.
Laita juustotikut leivinpaperin päälle uunipellille.
Paista uunissa 225 asteessa noin 6-10 minuuttia, kunnes juustotikut ovat saaneet kauniin ruskean värin.