emmentaljuustotikut

FA1DBA56-B86F-4E59-B261-17F4A8B72BD1.jpg

Helppoa ja nopeaa pikkusuolaista! Aromikas Mustaleima Emmental antaa makua näille kullanrapeille juustotikuille, jotka maistuvat vaikka viikonlopun aamiaisbrunssilla tai hyvänä leffanaposteluna.


emmentaljuustotikut

Annoksia: 15-20 | Valmistus: 30 minuuttia


 
 

ainekset

valmistus

  1. Leikkaa voitaikinasta noin 1 cm levyisiä pitkiä suikaleita.

  2. Kierrä suikaleet itsensä ympärille kierteelle.

  3. Riko kananmunat kulhoon. Raasta juusto ja laita se toiseen kulhoon.

  4. Pyörittele taikinasuikaleita ensin kulhossa, jossa on kananmunaa ja sen jälkeen juustoraasteessa.

  5. Laita juustotikut leivinpaperin päälle uunipellille.

  6. Paista uunissa 225 asteessa noin 6-10 minuuttia, kunnes juustotikut ovat saaneet kauniin ruskean värin.