goudahodarit
Herkullisen hot dogin salaisuus on sen täytteissä. Täyslihamakkara, täyteläinen juusto, sopivan makea kurkkusalaatti, rapea sipulirouhe ja ketsuppi muodostavat hyvän hodarisämpylän kanssa vastustamattoman kokonaisuuden. Hot dogin suosio piilee täytteiden lisäksi sen nopeassa valmistuksessa. Voit nopeimmillaan kasata kaikki täytteet kaupasta ostettujen sämpylöiden väliin, ja lämmittää koko komeuden mikrossa. Vaihtoehtoisesti voit viedä tämän herkun toiseen ääripäähän, jolloin kaikki sämpylöistä alkaen valmistetaan alusta asti itse. Oli valintasi mikä tahansa, hodari maistuu aina!
goudahodarit
Annoksia: 6 kpl | Valmistus: 45 min.
ainekset
6 hodarisämpylää - valmiina tai tehtynä itse
6 makkaraa
Kurkkusalaattia
Sipulirouhetta
Ketsuppia
Kuusamon Juuston Goudaa raastettuna
Tuoreita yrttejä
Valmistus
Jos valmistat hodarisämpylät itse, tee sämpylät ohjeen mukaan.
Hodarien kasaaminen
Raasta Gouda.
Paista makkaroita uunissa 180 asteessa noin 10 minuuttia.
Lämmitä hodarisämpylöitä hetki uunin jälkilämmössä.
Leikkaa sämpylät auki ja laita pohjalle runsaasti kurkkusalaattia.
Laita päälle makkara, juustoraastetta ja sipulirouhe.
Koristele ketsupilla ja tuoreilla yrteillä.