Halloweenin muumionakit ja nakkisormet

Halloweenin karmivimmat herkut ovat täällä! Muumionakit ja nakkisormet nostavat halloween-illan tunnelman hyytävän hauskalle tasolle ja ne on vieläpä helppo valmistaa! Nämä sopivat tarjoiltavaksi esimerkiksi ketsupin kanssa, mikä tuo annokseen vielä hieman hyytävää teatraalisuutta. Jos haluat tarjota muumionakkeja ja nakkisormia isommalle seurueelle niin tuplaamalla annoksen saat loihdittua isomman määrän.


Halloweenin muumionakit ja nakkisormet

Annoksia: 12 kpl | Valmistus: 30 min


NÄITÄ TARVITSET

Muumionakkien Valmistus

  1. Suikaloi lehtitaikinalevystä ohuita suikaleita.

  2. Leikkaa Kuusamon Juuston Goudasta pitkittäisiä paloja.

  3. Kiedo lehtitaikinasuikaleita juuston ja nakin ympärille muumion muotoon. Jätä hieman kasvoille tilaa.

  4. Voidellaan nakkimuumiot kananmunalla ja paistetaan uunissa 180 asteessa noin 15 minuuttia. Koristele muumionakit syötävillä silmillä ja tarjoile ketsupin kanssa.

Nakkisormien valmistus

  1. Puolita lehtitaikinalevyt ja kauli ne hieman ohuemmiksi.

  2. Pilko Kuusamon Juuston Gouda pitkittäisiksi paloiksi.

  3. Laita lehtitaikinan sisään nakki ja juusto. Rullaa taikina niiden ympäri sormen muotoon ja viimeistele mantelilla, joka esittää kynttä.

  4. Voidellaan nakkimuumiot kananmunalla ja paistetaan uunissa 180 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi ketsupin kanssa.