Halloweenin muumionakit ja nakkisormet
Halloweenin karmivimmat herkut ovat täällä! Muumionakit ja nakkisormet nostavat halloween-illan tunnelman hyytävän hauskalle tasolle ja ne on vieläpä helppo valmistaa! Nämä sopivat tarjoiltavaksi esimerkiksi ketsupin kanssa, mikä tuo annokseen vielä hieman hyytävää teatraalisuutta. Jos haluat tarjota muumionakkeja ja nakkisormia isommalle seurueelle niin tuplaamalla annoksen saat loihdittua isomman määrän.
Halloweenin muumionakit ja nakkisormet
Annoksia: 12 kpl | Valmistus: 30 min
NÄITÄ TARVITSET
5 kpl lehtitaikinalevyä
12 nakkia
Manteleja
Sokerisilmiä
1 kpl kananmunaa voiteluun.
Muumionakkien Valmistus
Suikaloi lehtitaikinalevystä ohuita suikaleita.
Leikkaa Kuusamon Juuston Goudasta pitkittäisiä paloja.
Kiedo lehtitaikinasuikaleita juuston ja nakin ympärille muumion muotoon. Jätä hieman kasvoille tilaa.
Voidellaan nakkimuumiot kananmunalla ja paistetaan uunissa 180 asteessa noin 15 minuuttia. Koristele muumionakit syötävillä silmillä ja tarjoile ketsupin kanssa.
Nakkisormien valmistus
Puolita lehtitaikinalevyt ja kauli ne hieman ohuemmiksi.
Pilko Kuusamon Juuston Gouda pitkittäisiksi paloiksi.
Laita lehtitaikinan sisään nakki ja juusto. Rullaa taikina niiden ympäri sormen muotoon ja viimeistele mantelilla, joka esittää kynttä.
Voidellaan nakkimuumiot kananmunalla ja paistetaan uunissa 180 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi ketsupin kanssa.