juusto-gnocchipannu
Nopeasti ja helposti valmistuva lehtikaali-gnocchipannu on arjenpelastaja, joka maistuu kaikille. Se on myös helppoutensa ansiosta täydellinen retkiruoka.
Reseptin on toteuttanut somevaikuttaja Riikka Hakala ja löydät reseptistä myös videon hänen Instagramista @retki.riikka. Katso se tästä!
juusto-gnocchipannu
Annoksia: 4 kpl | Valmistus: 20 min
NÄITÄ TARVITSET
230 g chorizoa
150 g lehtikaalia
½ chili
1 kpl sipuli
500 g gnoccheja
1 rkl öljyä
Mustapippuria
Suolaa
Valmistus
Aloita pilkkomalla chorizo, sipuli ja chili. Kuumenna öljy pannulla ja paista aineksia pannulla muutaman minuutin ajan.
Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää pannulle gnocchit ja revitty lehtikaali. Sekoita hyvin ja anna paistua muutaman minuutin ajan.
Ripottele päälle juustoraastetta ja anna sen sulaa hetken pannulla. Tarjoile lämpimänä!