juustoinen curry-kanakeitto

Juustoinen curry-kanakeitto on täydellinen arkiruoka syksyisiin ja viileneviin päiviin, jolloin tekee mieli jotain syleilevän lämmintä. Curry-kanakeitto on ruokaisa ja riittoisa keitto, jonka liemi saa ihanaa kermaisuutta Paimenpoika Ruoka & Dippi Gouda 14% juustokastikkeesta ja mausteisuutta currysta – kuulostaa täydelliseltä, eikö?


Juustoinen curry-kanakeitto

Annoksia: 4 kpl | Valmistus: 45 min


NÄITÄ TARVITSET

  • 400 g broilerin fileesuikale 

  • 1 paprika 

  • 1 porkkana 

  • 1 purjo 

  • 2 dl ruokakerma 

  • 5 dl vettä 

  • 1 tl suolaa 

  • 1 tl mustapippuria 

  • 1 rkl currymaustetta 

  • 2 rkl hunajaa 

  • 1 prk Kuusamon Juuston Paimenpoika Ruoka & Dippi Goudaa 

  • 300 g gnocchi pasta 

  • 1 rkl rypsiöljyä 

Valmistus

  1. Ruskista kattilassa broilerin fileesuikale rypsiöljyn kanssa.

  2. Hienonna sekaan porkkana, purjo ja paprika ja ruskista vielä hetki.

  3. Lisää suola, mustapippuri sekä currymauste.

  4. Lisää vesi ja ruokakerma ja anna kiehahtaa.

  5. Lisää pasta ja anna keiton kiehua noin 15 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää tarvittaessa vettä.

  6. Lisää lopuksi vielä hunaja sekä Kuusamon Juuston Ruoka & Dippi juustokastike ja sekoita.

  7. Anna hautua vielä hetki ja tarjoile hienonnetun ruohosipulin kanssa.