Juustoinen kesäkurpitsapasta
Pastaruoat ovat arjen pelastajia ja sopivat myös täydellisesti viikonlopun nautiskeluhetkiin! Pasta-annos saa kaverikseen kauden kasviksia, eli kesäkurpitsaa, sipulia, valkosipulia ja chiliä. Makua tästä kesäkurpitsapastasta ei tietenkään puutu, sillä annoksen kruunaa voimakas ja pähkinäinen Emmental XO.
juustoinen kesäkurpitsapasta
Annoksia: 2 | Valmistus: 30 minuuttia
ainekset
2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
3-4 valkosipulinkynttä
Tuoretta chiliä oman maun mukaan
Kapriksia oman maun mukaan
Tuoretta basilikaa
500 g pastaa
Oliiviöljyä, suolaa, pippuria
Kuusamon Juuston Emmental XO:ta raastettuna
valmistus
Kuullota öljyssä paistinpannulla sipuli, kesäkurpitsa, valkosipuli ja chili.
Keitä pasta. Ota keitinvedestä talteen n. 5 dl
Kaada pasta ja keitinvesi paistinpannulle ja sekoita kaikki ainekset keskenään.
Lisää sekaan oliiviöljyä, suolaa ja pippuria sekä tuoretta basilikaa ja kapriksia.
Lisää lopuksi joukkoon vielä Emmental XO -juustoa raastettuna.