juustoinen kukkakaalikeitto
Höyryävän huumaava keittohetki valmistuu käden käänteessä tällä yksinkertaisella reseptillä. Juustoista makua ja täyteläisyyttä tuo Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi juokseva sulatejuusto.
juustoinen kukkakaalikeitto
Annoksia: 4 | Valmistus: 45 minuuttia
valmistus
Keitä 1 litra kasvislientä kiehuvaksi.
Lisää kukkakaali paloina kiehuvaan kasvisliemeen.
Anna kiehua noin 15 minuuttia, kunnes kukkakaali pehmenee.
Paista pekoni rapeaksi pannulla.
Lisää sulatejuusto kattilaan ja anna sulaa.
Soseuta seos ja mausta.
Jaa annoskulhoihin ja ripottele päälle pekonia.
ainekset
1 kg kukkakaalia
200 g Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi juoksevaa sulatejuustoa
1 l kasvislientä
Suolaa, pippuria ja tuoretta persiljaa
Paistettua pekonia lisukkeeksi