Juustoinen nakkikastike

Nakkikastike ja perunamuusi ovat ihanaa arjen lohturuokaa. Suussa sulava juustoinen nakkikastike sopii täydellisesti yhteen samettisen perunamuusin kanssa. Tätä kotiruokaa on helppo valmistaa isompikin määrä tuplaamalla resepti.

Annosmäärä

6 annosta

Valmistusaika

1h

Vaikeustaso

Arvostele

Juustoinen nakkikastike

Ainekset

Ohje

  1. Kuori perunat ja laita kiehumaan.

  2. Pilko nakit ja hienonna sipuli sekä valkosipuli ja ruskista rypsiöljyssä noin 5 minuuttia tai kunnes nakit ovat saaneet mukavasti väriä.

  3. Lisää vehnäjauho ja ruskista vielä hetki.

  4. Lisää vesi jatkuvasti sekoittaen.

  5. Mausta suolalla, mustapippurilla ja lisää Paimenpoika ruoka & dippi juustokastike. Sekoita.

  6. Kun perunat ovat kypsiä niin muussaa ne. Lisää voi ja maito ja sekoita tasaiseksi. Maitoa voi lisätä tarvittaessa, jotta koostumus on sopiva.