Juustoinen nakkikastike

Nakkikastike ja perunamuusi ovat ihanaa arjen lohturuokaa. Suussa sulava juustoinen nakkikastike sopii täydellisesti yhteen samettisen perunamuusin kanssa. Tätä kotiruokaa on helppo valmistaa isompikin määrä tuplaamalla resepti.


Juustoinen nakkikastike ja perunamuusi

Annoksia: 6 kpl | Valmistus: 60 min


NÄITÄ TARVITSET

Valmistus

  1. Kuori perunat ja laita kiehumaan.

  2. Pilko nakit ja hienonna sipuli sekä valkosipuli ja ruskista rypsiöljyssä noin 5 minuuttia tai kunnes nakit ovat saaneet mukavasti väriä.

  3. Lisää vehnäjauho ja ruskista vielä hetki.

  4. Lisää vesi jatkuvasti sekoittaen.

  5. Mausta suolalla, mustapippurilla ja lisää Paimenpoika ruoka & dippi juustokastike. Sekoita. 

  6. Kun perunat ovat kypsiä niin muussaa ne. Lisää voi ja maito ja sekoita tasaiseksi. Maitoa voi lisätä tarvittaessa, jotta koostumus on sopiva.