Juustoiset bao bunit
Pehmeät, höyrytetyt sämpylät ovat aasialaisen street foodin herkkuja! Bao bunien täytteeksi sujautetaan yleensä mehevää lihaa, pikkelöityjä vihanneksia ja makua tuovia kastikkeita.
Näiden herkullisten bao bunien täytteenä on mehukasta nyhtöpossua, raikasta coleslaw’ta, täyteläistä Kuusamon Juuston goudaa ja makua tuovaa teriyakikastiketta. Kokeile esimerkiksi viikonlopuksi tai juhliin!
Juustoiset bao bunit
Annoksia: 4 kpl | Valmistus: 30 min.
NÄITÄ TARVITSET
4 bao bun -sämpylää
100 g valmista coleslaw-salaattia
100 g Kuusamon Juuston Goudaa
1 chili
250 g valmista pulled porkia
100 g valmista teriyakikastiketta
Korianteria koristeluun
Valmistus
Raasta gouda valmiiksi kulhoon odottamaan.
Paista pulled pork pannulla ja lisää teriyaki kastike joukkoon. Anna tekeytyä hetki.
Lämmitä bao bun -sämpylät mikrossa tai höyryttämällä.
Pilko chili viipaleiksi.
Kokoa bao bun -sämpylöiden pohjalle ensin teriyaki-nyhtöpossua, sen jälkeen juustoraastetta ja lopuksi coleslawsalaattia. Koristele halutessasi chiliviipaleilla ja korianterilla.