juustolihapullat
Suomalaisten klassikkoruoka lihapullat maistuvat koko perheelle. Lihapullat ovat herkullisia ja valmistuvat helposti. Sekoitat vain ainekset keskenään, pyörität lihapullat ja paistat. Perinteisiin lihapulliin lisätään nyt juustoista makua Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi Voimakkaalla. Tarjoile yhdessä perunamuusin ja puolukkahillon kanssa!
Kuusamon Juuston Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi on mitä parhaimpia tuotteita ruoanlaittoon. Se sopii monipuolisesti niin ruoanlaittoon, kuin dipattavaksi ja maistuu koko perheelle. Voit valita reseptiin myös miedomman vaihtoehdon Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi gouda 14%.
juustolihapullat
Annoksia: 4 hengelle | Valmistus: 60 min
NÄITÄ TARVITSET
400 g naudanjauhelihaa
2 dl korppujauhoja
2 tl suolaa
1 tl rouhittua mustapippuria
Valmistus
Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja sekoita lihapullataikina tasaiseksi.
Muotoile käsin lihapullataikinasta pyöreitä palloja leivinpapeoidulle uunipellille.
Paista lihapullat 200 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.
Tarjoile perunamuusin ja puolukkahillon kanssa ja nauti!