juustotarjotin pääsiäiseen

Pääsiäisen herkuttelulautanen juustoista ja mämmeistä

Pääsiäisenä maistuvat mämmi ja suklaamunat. Kata tänä vuonna pääsiäisen makeat herkut osaksi juustotarjotinta. Voimakkaiden, pitkään kypsyneiden juustojen kanssa maistuvat makeat lisukkeet. Imelletty mämmi on erityisen herkullista Vuoristojuuston kanssa, kun taas suklaa maistuu Maasdam XO:n kanssa. Pääsiäisen juustotarjottimelle katetaan makeiden herkkujen lisäksi erilaisia suolaisia keksejä. Kokonaisuus koristellaan hasselpähkinöillä ja kevääseen kuuluvilla ananaskirsikoilla. Ananaskirsikat ovat paitsi kauniita, myös herkullisia juustojen kanssa nautittuna.

Pääsiäisen juustotarjottimelle riittää erinomaisesti kaksi erilaista juustoa. Kaksi 175 g juustopalaa riittää hyvin 4 hengelle nautittavaksi muiden lisukkeiden kanssa.


juustotarjotin pääsiäiseen

Annoksia: 4 | Valmistus: 30 minuuttia


NÄITÄ TARVITSET

näin onnistut

  1. Ota juustot 30 minuuttia ennen tarjoilua esille.

  2. Leikkaa toinen juusto keskeltä kahtia kahdeksi kolmioksi.

  3. Leikkaa päärynä viipaleiksi.

  4. Siirrä mämmi kauniiseen astiaan ja aseta astia tarjottimen keskelle.

  5. Asettele juustot tarjottimelle mämmin kummallekin puolelle.

  6. Lisää tarjottimelle keksit, viipaloitu päärynä ja suklaamunat.

  7. Viimeistele tarjotin ananaskirsikoilla ja pähkinöillä.

  8. Lisää vielä veitset juustoille ja lusikka mämmille.