Kanapullat tikka masala -kastikkeessa

Kanalihapullat sopivat mausteisen tikka masala -kastikkeen kanssa todella hyvin yhteen. Tämä on ihanaa arkiruokaa ja sopii nautittavaksi erinomaisesti riisin ja itse tehdyn juustoisen naanleivän kanssa!


Kanapullat ja tikka masala -kastike

Annoksia: 4 kpl | Valmistus: 45 min.


NÄITÄ TARVITSET

  • 400 g kanan jauhelihaa

  • 1 kananmunan

  • 40 g sipulikeittojauhetta

  • 1/2 ruukkua persiljaa

  • 1/2 tl valkosipulijauhetta

  • 1/2 tl paprikajauhetta

  • 1/2 tl mustapippuria

  • 1 rkl voita

  • 1 sipulin

  • 450 g valmista tikka masala kastiketta

  • 1/2 prk Paimenpoika Ruoka & Dippi Gouda juustokastiketta

Valmistus

  1. Sekoita kanan jauheliha, kananmuna ja sipulikeitto keskenään.

  2. Hienonna persilja ja sekoita massan joukkoon.

  3. Mausta valkosipulilla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

  4. Laita nokare voita paistinpannulle ja pyörittele massasta pieniä palloja.

  5. Ruskista ja kypsennä kanapullat ja aseta sivuun odottamaan.

  6. Hienonna sipuli ja kuullota pannulla. Lisää valmis tikka masala -kastike.

  7. Lisää joukkoon Paimenpoika Ruoka & Dippi Gouda juustokastike ja sekoita.

  8. Lisää viimeiseksi kanapullat joukkoon ja anna kastikkeen olla muutama minuutti miedolla lämmöllä.

  9. Nauti esimerkiksi riisin ja juustoisen naanleivän kanssa!