Kanapullat tikka masala -kastikkeessa
Kanalihapullat sopivat mausteisen tikka masala -kastikkeen kanssa todella hyvin yhteen. Tämä on ihanaa arkiruokaa ja sopii nautittavaksi erinomaisesti riisin ja itse tehdyn juustoisen naanleivän kanssa!
Kanapullat ja tikka masala -kastike
Annoksia: 4 kpl | Valmistus: 45 min.
NÄITÄ TARVITSET
400 g kanan jauhelihaa
1 kananmunan
40 g sipulikeittojauhetta
1/2 ruukkua persiljaa
1/2 tl valkosipulijauhetta
1/2 tl paprikajauhetta
1/2 tl mustapippuria
1 rkl voita
1 sipulin
450 g valmista tikka masala kastiketta
Valmistus
Sekoita kanan jauheliha, kananmuna ja sipulikeitto keskenään.
Hienonna persilja ja sekoita massan joukkoon.
Mausta valkosipulilla, paprikajauheella ja mustapippurilla.
Laita nokare voita paistinpannulle ja pyörittele massasta pieniä palloja.
Ruskista ja kypsennä kanapullat ja aseta sivuun odottamaan.
Hienonna sipuli ja kuullota pannulla. Lisää valmis tikka masala -kastike.
Lisää joukkoon Paimenpoika Ruoka & Dippi Gouda juustokastike ja sekoita.
Lisää viimeiseksi kanapullat joukkoon ja anna kastikkeen olla muutama minuutti miedolla lämmöllä.
Nauti esimerkiksi riisin ja juustoisen naanleivän kanssa!