Karpalo-kirsikkadrinkki

Karpalo-kirsikkadrinkki on täydellinen juoma juustojen kaveriksi. Tämä drinkki sopii erityisen hyvin loppuvuoden juhliin, kuten pikkujouluihin, joulupöytään tai vaikka uudeksi vuodeksi. Suosittelemme kokeilemaan drinkkiä yhdessä Kuusamon Juuston Vuoristojuuston, Eränkävijä 28 % tai mustaleima emmentalin kanssa. Juustojen hapokkuus ja suolaisuus punoutuvat upeasti yhteen raikkaan, mutta tuhdin makuprofiilin omaavan drinkin kanssa, jonka selkärangan muodostaa Ron Zacapa -rommi. Tätä rommia kannattaa myös testailla sellaisenaan erilaisten juustojen kanssa!


Karpalo-kirsikkadrinkki

Annoksia: 1 kp| Valmistus: 5 min


NÄITÄ TARVITSET

  • 4 cl Ron Zacapa 23 rommi

  • 3 cl kylmäpuristettu karpalomehu (löytyy hyvin varustelluista ruokakaupoista)

  • 2 tl kirsikkahilloa

  • Pidennys Ginger Alella

Valmistus

  1. Ravista Ron Zacapa 23 rommi, karpalomehu sekä kirsikkahillo jäiden kanssa esimerkiksi shakerissä tai pakasterasiassa.

  2. Lisää lopuksi Ginger Alea lasiin.

  3. Koristele mintun tupsulla tai vehreällä villiyrtillä. Alkoholittoman version saat drinkistä jättämällä pois rommin.