Kesäkeitto

Perinteinen kesäkeitto on täydellistä kesäpäivien ruokaa! Tuoreista kasviksista valmistat herkullisen keiton, joka on terveellinen ja maistuu koko perheelle. Juustoista makua tuo Kuusamon Juuston Paimenpoika® Ruoka & Dippi juustokastike, joka on helppo kaataa keiton joukkoon ja sekoittuu vaivattomasti tasaiseksi. Valitse omaan makumaailmaasi sopiva joko lempeän mieto Paimenpoika® Ruoka & Dippi gouda 14 % tai voimakkaampi Paimenpoika® Ruoka & Dippi voimakas.

Tarjoile lämpöisenä, ripottele päälle vielä persiljaa tuomaan yrttistä makua ja nauti!

Annosmäärä

4 annosta

Valmistusaika

45min

Vaikeustaso

Arvostele

Kesäkeitto

Ainekset

Ohje

  1. Kuori ja pilko porkkanat ja perunat. Uusia perunoita ei tarvitse kuoria. Pilko kukkakaali kukinnoiksi ja viipaloi retiisi. Perkaa herneet paloistaan.

  2. Keitä suolalla maustettu vesi. Lisää perunat, porkkanat ja kukkakaali ja keitä melkein kypsäksi.

  3. Lopuksi lisää herneet ja retiisi ja keitä muutama minuutti.

  4. Lisää kerma ja Kuusamon Juuston Paimenpoika Ruoka & Dippi juokseva sulatejuusto ja kuumenna keitto.

  5. Lopuksi lisää persiljaa keiton päälle, tarjoile ja nauti!