Lämmin salaatti Vuoristojuustolla

 
 
Juustoinen savuporokeitto.

Lämmin salaatti maistuu hetkessä, kuin hetkessä, vuodenajasta riippumatta. Ja mikä parasta, valmistaminen ei vaadi muuta kuin parsakaalien ja kukkakaalien paistamisen, jonka jälkeen vain pilkotaan kaikki ainekset kulhoon. Maukasta, helppoa ja värikästä!

Lämmin salaatti maistuu niin alkuruokana, pääruoan lisukkeena kuin täyttävänä lounassalaattinakin. Tässä salaatissa yhdistyvät varsiparsakaali, varsikukkakaali, Vuoristojuusto, kirsikkatomaatit sekä jääsalaatti. Niin yksinkertaista ja maukasta!

 
 

Lämmin salaatti Vuoristojuustolla

Annokset: 1 kulho Valmistusaika: 30min


 
 

ainekset

  • 150 g varsiparsakaalia

  • 150 g varsikukkakaalia

  • 1 pss jääsalaattia

  • 100 g pieniä kirsikkatomaatteja

  • Vuoristojuustoa paloina

  • suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan

  • loraus balsamiviinietikkaa

  • oliiviöljyä

Valmistus

1.  Pese, kuivaa ja revi salaatti pienemmäksi. Leikkaa veitsellä pestyt tomaatit kahtia.

2.  Asettele salaatti ja tomaatit tarjoiluastiaan. Huuhtele ja kuivaa varsiparsakaali sekä varsikukkakaali.

3. Paista varsiparsakaalia sekä varsikukkakaalia paistinpannulla keskilämmöllä oliiviöljyssä, kunnes kypsyvät napakoiksi.

4.  Leikkaa varsiparsakaali ja varsikukkakaali puoliksi ja lado salaatin päälle. Kaada balsamiviinietikkaa ohuena nauhana loraus.

5.  Mausta suolalla ja mustapippurilla. Paloittele lopuksi Vuoristojuustoa päälle ja nauti!