Lämminsavulohi-keksit

Lämminsavulohiviettelys sopii erinomaisesti suolaisten keksien väliin! Lämminsavulohiviettelys koostuu herkullisista raaka-aineista, jotka yhdessä muodostavat täydellisen makumaailman. Keksien väliin ladotaan herkullista savulohitäytettä ja lopuksi ne viimeistellään hienonnetulla tillillä. Nämä ovat ihania naposteltavia esimerkiksi alkupalaksi, pikkujoulupöytään tai joulun juustopöydän jatkeeksi. Jos lämminsavulohiviettelystä jää yli, voi sitä käyttää esimerkiksi sellaisenaan dippinä tai joulutorttujen päällä.


Lämminsavulohi-keksit

Annoksia: 20 kpl | Valmistus: 20 min


NÄITÄ TARVITSET

  • 40 keksiä

  • 1/2 prk Kuusamon Juuston Paimenpoika Ruoka & Dippi Goudaa

  • 1 prk kermaviiliä

  • 1 punasipuli

  • 200g lämminsavulohta

  • 1 ruukku tilliä

  • 1/2 omena

  • 1 maustekurkku

  • Puolikkaan sitruunan mehu

  • Suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Sekoita kulhossa Paimenpoika Ruoka & Dippi gouda, kermaviili ja lämminsavulohi.

  2. Hienonna punasipuli, omena, maustekurkku ja puolikas ruukku tilliä sekä lisää ne muun massan joukkoon ja sekoita.

  3. Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita.

  4. Laita täytettä kahden suolakeksin väliin noin teelusikallisen verran.

  5. Hienonna toinen puolikas tilliruukusta ja asettele tillisilppu lautaselle.

  6. Pyöritä keksien reunat hienonnetussa tillissä ja asettele tarjoilulautaselle. Nauti!