Lämminsavulohi-keksit
Lämminsavulohiviettelys sopii erinomaisesti suolaisten keksien väliin! Lämminsavulohiviettelys koostuu herkullisista raaka-aineista, jotka yhdessä muodostavat täydellisen makumaailman. Keksien väliin ladotaan herkullista savulohitäytettä ja lopuksi ne viimeistellään hienonnetulla tillillä. Nämä ovat ihania naposteltavia esimerkiksi alkupalaksi, pikkujoulupöytään tai joulun juustopöydän jatkeeksi. Jos lämminsavulohiviettelystä jää yli, voi sitä käyttää esimerkiksi sellaisenaan dippinä tai joulutorttujen päällä.
Lämminsavulohi-keksit
Annoksia: 20 kpl | Valmistus: 20 min
NÄITÄ TARVITSET
40 keksiä
1/2 prk Kuusamon Juuston Paimenpoika Ruoka & Dippi Goudaa
1 prk kermaviiliä
1 punasipuli
200g lämminsavulohta
1 ruukku tilliä
1/2 omena
1 maustekurkku
Puolikkaan sitruunan mehu
Suolaa ja pippuria
Valmistus
Sekoita kulhossa Paimenpoika Ruoka & Dippi gouda, kermaviili ja lämminsavulohi.
Hienonna punasipuli, omena, maustekurkku ja puolikas ruukku tilliä sekä lisää ne muun massan joukkoon ja sekoita.
Purista joukkoon puolikkaan sitruunan mehu ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita.
Laita täytettä kahden suolakeksin väliin noin teelusikallisen verran.
Hienonna toinen puolikas tilliruukusta ja asettele tillisilppu lautaselle.
Pyöritä keksien reunat hienonnetussa tillissä ja asettele tarjoilulautaselle. Nauti!