lämpimät voileivät
Kuka voisikaan vastustaa uunituoreita lämppäreitä eli lämpimiä voileipiä? Saat tähän klassikkoherkkuun uutta twistiä kun leikkaat piparimuotilla leipäsiivun keskelle reiän täytteelle. Tämä resepti kruunataan Kuusamon Juuston täyteläisellä ja aromikkaalla Emmentalraasteella. Ihana idea toteutettavaksi vaikkapa läheisen ihmisen merkkipäivänä! Ilahtuisitko sinä tällaisista lämppäreistä?
lämpimät emmental-voileivät
Annoksia: 6 kpl | Valmistus: 30 minuuttia
ainekset
100 g pekonikuutioita
2 kananmunaa
suolaa
pippuria
tuoretta persiljaa
valmistus
Lämmitä uuni 180 asteeseen.
Leikkaa pienellä piparimuotilla jokaiseen leipäsiivuun reikä.
Paista 100g pekonikuutioita pannulla.
Sekoita kulhossa keskenään kaksi kananmunaa, pekonikuutiot ja 100g Kuusamon Juuston Emmentalraastetta.
Mausta seos suolalla, pippurilla ja persiljalla.
Lusikoi seos leipiin tekemiisi reikiin.
Paista uunissa 10-12 minuuttia, kunnes pinnassa on kaunis väri.
Nautiskele!