Laskiaispullat

Laskiaispullat uudella twistillä – herkuttele vadelma-valkosuklaalla tai sitruuna-lemoncurdilla!

Tässä tulee taatusti herkullisimpien laskiaispullien reseptit! Meidän mielestämme laskiaispullan herkullisin osa on kermavaahto, joten kehitimme kuohkean, mutta juustokakkumaisen moussen perinteisen kermavaahdon sijaan. Teimme kaksi herkullista makuvaihtoehtoa, joista ensimmäisessä maistuu vadelmahillon ja valkosuklaamoussen välinen liitto ja toisessa puolestaan raikas ja keväinen lemon curdin ja sitruunamoussen yhdistelmä. Nämä ovat todella helppo valmistaa kotona – kokeile ja ihastu!


Parhaat laskiaispullat

Annoksia: 6-8 kpl / maku | Valmistus: 20 min.


NÄITÄ TARVITSET

Vadelma-valkosuklaa -pullat

  • 1 prk maustamatonta tuorejuustoa

  • 2 dl kuohukermaa

  • 0,5 dl tomusokeria

  • 1/2 prk (100g) Kuusamon Juuston voimakas Ruoka & Dippi juustokastiketta

  • 40 g valkosuklaata

  • Valdelmahilloa

  • Tuoreita vadelmia

Sitruunapullat

  • 1 prk maustamatonta tuorejuustoa

  • 2 dl kuohukermaa

  • 0,5 dl tomusokeria

  • 1/2 prk (100g) Kuusamon Juuston voimakas Ruoka & Dippi juustokastiketta

  • Puolikkaan sitruunan kuori

  • Lemon curd -tahnaa

Valmistus

Vadelma-valkosuklaa -pullat

  1. Laita tuorejuusto, tomusokeri ja kuohukerma kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella.

  2. Lisää joukkoon Ruoka & Dippi voimakas -juustokastike ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on niin kuohkeaa, ettei se valu kulhosta.

  3. Raasta valkosuklaa ja kääntele vaahdon joukkoon.

  4. Leikkaa pulla auki ja laita vadelmahilloa pullan keskelle. Pursota valkosuklaamoussea pullan väliin ja laita kansi päälle. Voit koristella pullan vielä tuoreella vadelmalla ja tomusokerilla.

Sitruunapullat

  1. Laita tuorejuusto, tomusokeri ja kuohukerma kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella.

  2. Lisää joukkoon Ruoka & Dippi voimakas -juustokastike ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on niin kuohkeaa, ettei se valu kulhosta.

  3. Pese sitruuna ja raasta kuorta moussen joukkoon. Sekoita varovasti.

  4. Leikkaa pulla auki ja laita lemon curd -tahnaa pullan keskelle. Pursota sitruunamoussea pullan väliin ja laita kansi päälle. Voit koristella pullan vielä raastamalla sitruunan kuorta ja ripotella tomusokeria päälle.