klassiset nakkihodarit

 
 
Emmental

Klassikkojen klassikko - nakkihodarit! Nämä klassiset hodarit saavat täytteekseen nakkeja, rapeita kasviksia, kuten kaalia ja porkkanaa sekä pitkään kypsynyttä Maasdam XO juustoa. Hodarit koristellaan ketsuppiraidoilla, joiden kaveriksi sopii hyvin myös vahva sinappi. Lisää juustoisuutta hodareihin saa valitsemalla juustonakit täytteeseen, koskaan ei voi olla liikaa juustoa eihän? Näitä hodareita on helppo valmistaa kesällä myös grillissä. Nakit ja sämpylät kuumalle grillille kypsymään, kylmä juoma käteen ja pian on aika kutsua kaverit syömään. Mitä jos kokeilisitte tehdä myös sämpylät itse? Katso ohjeemme, yllätyt miten helppo se on.

 
 

nakkihodarit

Annoksia: 6 kpl | Valmistus: 45 min.


 
 

ainekset

  • 6 hodarisämpylää - valmiina tai tehtynä itse

  • 6 (juusto)nakkia

  • Rapeita kasviksia, kuten kaalia, porkkanaa ja purjoa.

  • Ketsuppia 

  • Kuusamon Juuston  Maasdam XO juustoa raastettuna 

Valmistus

Jos valmistat hodarisämpylät itse, tee sämpylät ohjeen mukaan.

Hodarien kasaaminen

  1. Raasta Maasdam XO.

  2. Paista nakkeja uunissa 180 asteessa noin 10 minuuttia.

  3. Lämmitä hodarisämpylöitä hetki uunin jälkilämmössä.

  4. Leikkaa sämpylät auki ja laita pohjalle runsaasti kasviksia.

  5. Laita kasvisten päälle juustoraastetta ja nakki.

  6. Koristele ketsupilla.